Spring naar navigatie

Duo Danca

Klassieke stemmen in een expressieve jas

 

Sopraan Kathelijn van Dongen en alt-mezzo Daniella Buijck zijn het muzikale hart van het ensemble Duo D\\\\\\\'anca. Allebei hebben ze, na een studie Rechten te hebben afgerond, de opleiding solozang aan het conservatorium met verve voltooid. Op het conservatorium hebben zij elkaar leren kennen en is de basis voor het ensemble gelegd. Inmiddels hebben beide dames al vele podia samen betreden. Hun stemmen klinken samen dan ook als een klok.

 

Het repertoire van Duo Danca omvat vele duetten van Purcell tot Puccini en van Bach tot Bernstein. In overleg stelt het duo met u een geschikt muzikaal programma samen, geschikt voor de gelegeneheid die u in gedachten heeft. Daarbij kunt u denken aan:

- Een klassiek kamermuziekconcert: U kunt stemmige geestelijke muziek, zoals een Stabat mater van Pergolesi of heerlijke romantische duetten van componisten als Mendelssohn, Brahms en Franck verwachten.

- Een onderhoudend muziektheaterprogramma: Opera en operette favorieten passeren op theatrale wijze de revue.

- Een bijzondere opluistering van uw feest, receptie of jubileum: Aan de hand van het thema dat u kiest, raken zij de juiste snaar bij uw gelegenheid.

Bovenstaande ingredienten kunnen voor u uiteraard ook worden samen gesmolten tot een gevarieerd geheel.

 

Afhankelijk van het repertoire dat Duo D\\\\\\\'anca voor u verzorgt, worden zij begeleid door een pianist, klavecinist of organist.

 

Voor programmawensen, prijsopgaven of boekingen kunt u per email contact opnemen met Kathelijn of Daniella. 

duo danca duo danca